In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta si masurarea utilizarii website smartid.ro precum si pentru alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte ale companiei noastre prin diferite canale de marketing. Click aici pentru mai multe detalii.
ACCEPT

0729 860 000

numar apelabil din toate retelele, cu tarif normal

LUNI - VINERI 09.00 la 18.00

Suntem o companie orientata catre client, cu o echipa ce are peste 15 ani experienta in industrie. Solutiile dezvoltate de noi ajuta companiile sa aiba vizibilitate in timp real asupra procesului de productie, asupra stocurilor, asupra masinilor din productie si asupra activitatii sau operatiilor efectuate de catre operatori, prin utilizarea celor mai noi tehnologii (software si hardware) si integrarea acestora cu sistemele informatice deja existente la client. Proiectele noastre de succes ne-au ajutat sa crestem si sa ajungem liderul pietei de automatizari, cu o cifra de afaceri de peste 11 milioane Euro in 2017, 70 de angajati, majoritatea cu specializari si certificari specifice, si prezenta teritoriala in marile orase ale tarii, ceea ce ne ofera oportunitatea de a fi aproape de clientii nostri prin furnizarea de servicii si suport cu valoare adaugata.

Compania Smart ID Dynamics este de asemenea, cel mai mare distribuitor de pe piata din Romania al produselor hardware de la cei mai importanti vendori de tehnologie cum ar fi Zebra, Datalogic, Advantech, Panasonic Toughbook, Printronix, Soti, Tally Genicom, Avery Berkel, TSC, Citizen, CASIO, Brother, HP, Ses-Imagotag; ceea ce a adus companiei atat premiul "Best Solution Partner" din partea Zebra Technologies cat si distinctia de Premier Partner al Panasonic Toughbook. Serviciile profesionale si consultanta de business sunt puse in valoare de cea mai experimentata echipa din piata.

De asemenea, suntem unic partener al companiei RETHINK ROBOTICS, prin care aducem in liniile de productie robotii colaborativi.