In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te rugam sa ne dai acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta si masurarea utilizarii website smartid.ro precum si pentru alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte ale companiei noastre prin diferite canale de marketing. Click aici pentru mai multe detalii.
ACCEPT

0729 860 000

numar apelabil din toate retelele, cu tarif normal

LUNI - VINERI 09.00 la 18.00

INFORMATII DE CONTACT

Indiferent ce nevoi de business ar putea avea compania dvs. SmartID Dynamics poate oferi asistenta de specialitate pentru achizitionarea de solutii de mobilitate indifferent in ce etapa a ciclului de achizitie va aflati – de la evaluarea, achiziţia solutiilor si echipamentelor, implementarea de soluţii complexe de mobilitate si pana la suportul acordat echipelor interne astfel ȋncat sa puteti mentine parcul de echipamente si portofoliul de solutii ȋn conditii bune de funcţionare la cel mai inalt grad disponibilitate.

Pentru a lua legatura cu un consultant al echipei noastre puteti completa formularul de mai jos sau ne puteti contacta pe email support@smartid.ro, la telefon: +40 21 233 2145 sau pe pagina de Facebook.

FORMULAR DE CONTACT